Pravilnik o zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov
Pri vnosu, posredovanju ali obdelavi osebnih podatkov se izvajajo zaščitni ukrepi.

Razkritje osebnih podatkov in njihov prenos tretjim osebam

Vaši osebni podatki se lahko razkrijejo le, če je to potrebno iz naslednjih razlogov: a) zaradi upoštevanja zakona ali zahtev našega pravnega sistema; b) zaradi zaščite naših pravic ali lastnine; c) zaradi nujnih ukrepov za zaščito varnosti naših zaposlenih ali uporabnikov naših storitev ali javne varnosti. Vaše osebne podatke, ki jih prejmemo ob vaši registraciji, lahko posredujemo tretjim osebam in posameznikom, ki z nami sodelujejo pri izboljšanju naših storitev. Vaši osebni podatki ne bodo uporabljeni za nobenega od zgoraj navedenih namenov. E-poštni naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, za pošiljanje sporočil ali obvestil o spremembah aplikacije ter za pošiljanje novic o dogodkih in spremembah v podjetju, pomembnih informacij o novih izdelkih in storitvah itd.

Uporaba piškotkov
Ko uporabnik obišče spletno mesto, se na njegov računalnik shrani piškotek (če uporabnik dovoli prejemanje takih piškotkov). Če je uporabnik že obiskal spletno mesto, se lahko piškotek prebere z njegovega računalnika. Piškotki se med drugim uporabljajo za zbiranje statističnih podatkov o obiskovalcih. Ti podatki nam omogočajo, da ugotovimo, katere informacije, ki jih pošiljamo svojim strankam, so zanje lahko bolj dragocene. Zbirajo se na splošen način in nikoli ne vsebujejo osebnih podatkov o uporabniku.

Tretje osebe, vključno z Googlom, nameščajo oglase za naše podjetje na spletna mesta v internetu. Tretje osebe, vključno z Googlom, uporabljajo piškotke, da uporabnikom predstavijo oglase na podlagi njihovih prejšnjih obiskov naših spletnih mest in interesov v njihovih spletnih brskalnikih. Uporabo tega piškotka s strani Googla lahko izklopite. To storite tako, da obiščete Googlovo posebno stran na tem naslovu: http://www.google.com/privacy/ads/

Spremembe zahteve za zaupne informacije
Zahtevo za zaupne informacije je treba redno posodabljati. Datum zadnje posodobitve se spremeni na vrhu dokumenta. Obvestila o teh spremembah bodo objavljena na vidnem mestu na našem spletnem mestu.

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naš sistem!